Actualitate

Victor Ponta spune că vrea să-l graţieze pe Gică Popescu, în cazul în care ajunge preşedinte

Una dintre cele mai fierbinţi teme ale campaniei electorale este Leagea Amnistiei şi Graţierii, care a fost iniţiată de PSD şi care se va discuta în Parlament. În cadrul în care va trece de Legislativ, de această lege ar putea beneficia şi Gică Popescu.

Fostul fundaş al naţionalei a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare, după ce a  fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor.

Conform Digi24, după ce şi-a terminat discursul pe scena instalată în comuna Dobrun, Ponta i-a transmis unui susţinător aflat în apropiere: "Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem". Ulterior, însoţit de Liviu Dragnea şi Paul Stănescu, liderul PSD i-a transmis acelaşi mesaj altui susţinător aflat în drumul său: "Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem", informează prosport.ro.

Proiectul de lege iniţiat de PSD a fost aspru criticat de contracandidatul lui Victor Ponta la preşedinţie: "Cu Victor Ponta ne vom trezi înapoi în societatea cu toţi puşcariaşii, toţi corupţii, toţi vor fi albiţi prin Legea Amnistiei...Domnule Ponta, haideţi să convocăm Parlamentul şi să scoatem din Parlament Legea Amnistiei! De ce nu vreţi? România nu are nevoie de această lege", a declarat Klaus Iohannis în cadrul confruntării găzduite de B1 TV.

abonare newsletter