Actualitate

UPDATE: Turcescu: Nu pot să vă mai mint, indiferent ce înseamnă asta! Îmi asum documentele

Pe blogul lui Robert Turcescu a fost postat un text intitulat "Marturisire si spovedanie". Jurnalistul va explica la ora 21.00, în direct la B1TV.

UPDATE: ”În ceea ce privește documentele, ele sunt reale.Dacă voi fi chemat de organele de judecată sunt dispus să spun adevărul despre ceea ce știu eu despre aceste lucruri. Nu sunt postate de altcineva. Nu este o glumă. Nu mi-a spart nimeni blogul. Documentele sunt reale și le am în casa mea”, a declarat Robert Turcescu la B1TV.

”Aceste lucruri mă chinuiau într-un fel sau altul. Mi-am dat seama că-i necinstit față de familia mea, față de voi, față de telespectatori. Mi-am dat seama ca nu pot să vă mai mint și trebuie să spun. Eu nu mai pot să trăiesc așa”, a mai adăugat Turcescu.


"Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla", se arată în postarea de pe blogul jurnalistului.

Postarea nu are o confirmare din partea autorului. Robert Turcescu are telefonul închis.


Cuvântul "oprobriu" a fost scris greşit "oprobiu". Oprobriu înseamnă dispreț, dezaprobare prin care societatea condamnă fapte socotite nedemne sau oameni care săvârșesc astfel de fapte.

Dat fiind faptul că există mai multe elemente de dubiu (nu există o confirmarea a autorului, greşeli din text), informaţia trebuie privită cu rezervă.


CNP-ul din documentele prezentate de Robert Turcescu este fals.

Ministerul Apărării Naţionale l-a ridicat în grad de Locotenent-Colonel pe Sorin Apostu şi pe Radu Bica. Secretarul General Adjunct al Guvernului Ferencz Ştefania Gabriela a ajuns maior la ordinul ministrului Gabriel Oprea.

Etichete: sri robert turcescu
abonare newsletter