Actualitate

Dej: Nu a acordat prioritate de trecere şi a provocat un accident rutier

Accidentul a fost produs de o şoferiţă din Baia Mare, care, ieri după-amiaza nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism. Evenimentul rutier a avut loc în Dej, iar nimeni nu a fost rănit.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

Accidentul a avut loc în apropierea căii ferate de la ieşire din Dej, în jurul orei 19.00. Conform dejeanul.ro, o şoferiţă în vârstă de 30 de ani din Baia Mare, care circula pe direcţia Gară – OMV, în momentul în care a intenţionat să intre în benzinărie, nu a respectat semnificaţia semnului cedează trecerea. Nu i-a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat din Dej pe direcţia Vâlcele – Crângului. ÎIn urma impactului dintre cele doua autoturisme, maşina dejeanului a ajuns pe spaţiul verde din intersecţie. Martorii spun ca şoferul din Dej a ajuns acolo încercând să evite impactul, dar nu a reuşit.

În urma impactului, nimeni nu a fost rănit, înregistrându-se doar pagube materiale. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi cercetează împrejurările exacte în care a avut loc accidentul rutier.

Etichete: 112 dej
abonare newsletter