Actualitate

Hoţul de telefoane din cartierul Gheorgheni a fost prins. Cum opera

Tânărul de 19 ani care a furat două telefoane mobile în cartierul Gheorgheni a fost arestat de poliţişti. Valoarea bunurilor furate este de 6.000 de lei.

„La data de 1 septembrie, în urma activităţilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, au identificat un bărbat, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor, a fost recuperat în totalitate de către poliţişti.


În fapt, la data de 17 iulie, în jurul orei 17.20, tânărul ar fi deposedat o femeie de telefonul mobil, cauzând un prejudiciu de circa 5.000 de lei. Aflat pe strada  Liviu Rebreanu din Cluj-Napoca, acesta s-ar fi apropiat de femeie şi i-ar fi smuls telefonul din mână, fără a-i provoca leziuni.

De asemenea, la data de 23 iulie, în jurul orei 19:20, acesta ar fi furat telefonul mobil al unei femei care se deplasa pe aleea dintre străzile Unirii şi Bizuşa, din municipiul Cluj-Napoca, cauzându-i un prejudiciu de circa 1.000 de lei. Femeia ar fi fost ajunsă din spate de către bărbat, fiindu-i smuls din mână telefonul, fără a suferi vreo leziune.

Ultimele Stiri
abonare newsletter