Actualitate

Concert caritabil susținut de copiii de la Pata Rât

Copiii defavorizați de la Pata Rât vor susține un concert acompaniaţi de membri ai Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania”, vineri, 29 august, începând cu ora 18.00, la Biserica Unitariană, pe strada 21 Decembrie 1989, la nr. 9.

Concertul face parte din evenimentul final al unei tabere care s-a desfășurat în această săptămână. După repetiții intensive și ore de predare la Liceul de Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca cei mici au șansa să demonstreze că au învățat să cânte la un instrument doar după o săptămână.

„Vor cânta în trei limbi: română, engleză şi spaniolă, exemplificând în acest fel nivelul educaţiei muzicale acumulate pe parcursul perioadei de pregătire”, au declarat organizatorii evenimentului.  


„Marele merit al acestui proiect este acela că face muzica să devină accesibilă nu doar copiilor talentaţi şi nu doar celor cu posibilităţi materiale, aducând un plus de bucurie şi de frumos în viaţa unor copii cu care soarta nu a fost prea generoasă”, a menționat vicepreşedintele forului administrativ judeţean, Ioan Oleleu.

Intrarea la eveniment este liberă. Evenimentul este organizat de Fundaţia Music Camp International, Cluburile Rotary Cetăţuie, Rotaract și Consiliul Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter