Actualitate

Boc promite spații pentru plimbarea câinilor în Cluj-Napoca

Conducerea Primăriei Cluj-Napoca recunoaște că în prezent există doar două locuri special amenajate pentru plimbarea câinilor cu stăpân, dar promite realizarea a cel puțin 30 de locații noi.

Proprietarii de câini din Cluj-Napoca au la dispoziție doar două spații special amenajate pentru plimbarea patrupedelor, dar sfârșitul acestei veri ar putea aduce alte spații noi. “În privința spațiilor pentru plimbarea câinilor, la ora actuală sunt două spații îngrădite: la Cartodrom și în Parcul Rozelor. Sunt în curs de amenajare, până în 1 septembrie, alte spații”, a declarat primarul Emil Boc. Aceste spații vor fi în locații precum: Piața 1 Mai, bulevardul 1 Decembrie, zona Șomeșului ștrandul Sun etc.

Potrivit conducerii Primăriei, mai există la ora actuală 11 spații mari, dar neîngrădite și alte 33 de locații sunt în curs de amenajare până în 31 august, în zone precum: strada Livezii, strada Traian, Hotel Sport, Fântânele, Parcul Detunata etc.


Emil Boc a adăugat că mai sunt în analiză alte 20 de spații, dar sunt probleme uriașe legate de retrocedarea terenurilor. “În acest caz, noi nu putem face amenajarea spațiilor decât pe terenul public”, a precizat primarul.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter