Actualitate

Macovei dă în judecată Antena 3 şi pe Gâdea, Radu Tudor şi Victor Roncea

Monica Macovei a anunţat că a dat în judecată postul de ştiri Antena 3, dar şi câţiva jurnalişti în particular.

Monica macovei Monica macovei

“I-am acționat în judecată pe colaboratorii turnătorului Voiculescu și Antena 3 pentru minciunile pe care le-au susținut, manipulând imagini și texte cu rea-credință”, scrie europarlamentarul Monica Macovei pe blog.

“Am acționat în judecată Antena 3, pe Mihai Gâdea, Radu Tudor și Victor Roncea, pentru că au transmis informații mincinoase opiniei publice, urmărind să mă discrediteze. Colaboratorii turnătorului Voiculescu au susținut în mod mincinos că aș fi anchetat oameni la Mineriada din 1990, când, în realitate, am făcut exact opusul, afirmând că niciunul dintre demonstranți nu trebuie arestat și cerând cercetarea penală a polițiștilor și procurorilor care au reținut și arestat ilegal demonstranți din Piața Universității”, continuă ea.


Monica Macovei susţine că “reaua-credință a acestora este evidentă, pentru că, încă din anii 90, în spațiul public existau informații corecte privind activitatea mea în legătură cu Mineriada din 13-15 iunie 1990, care dovedesc exact contrariul celor afírmate de colaboratorilor turnătorului Voiculescu. Documentele și martorii de atunci arată clar că n-am anchetat pe nimeni din cei reținuți în iunie 1990, dimpotrivă, am refuzat și am cerut să fie eliberați”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter