monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Circ la Consiliul Județean. Mihai Seplecan și-a îndeplinit visul

La fel ca și luna trecută, Ioan Oleleu, vicepreședintele Consiliului Județean a fost revocat din funcție, iar Mihai Seplecan a fost numit președinte interimar.

Mihai Seplecan

Scenariul de luna trecută când Ioan Oleleu, vicepreședintele Consiliului Județean a fost revocat din funcție, iar Mihai Seplecan a fost numit președinte interimar al forului județean s-a repetat în ședința de ieri. Pentru a doua oară în ultima lună, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Ioan Oleleu a fost revocat din funcție.

După revocarea lui Ioan Oleleu, a fost propus în funcția de vicepreședinte, PNL-istul Mihai Seplecan.


În urma voturilor exprimate, Mihai Seplecan a fost ales noul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj cu 19 voturi pentru, unul împotrivă și o observație, cu un total de 21 de voturi. După desemnarea acestuia ca vicepreședinte a urmat propunerea pentru președinte interimar de Consiliu Județean, funcție deținută până acum de Vakar Istvan, după ce Horea Uioreanu a fost arestat.

Mihai Seplecan și-a văzut astfel visul îndeplinit, acela de a ajunge șef al Consiliului Județean. În ultima perioadă, consilierul PNL s-a implicat în problemele administrative ale județului, exprimându-și dorința să facă curățenie în forul județean și regiile subordonate.


Este a doua oară când Seplecan ajunge președinte de Consiliu Județean. Luna trecută a fost ales pe același model ca și ieri, dar a pierdut funcția după ce prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan a atacat decizia. Există riscul ca scenariul de luna trecută să se repete și de data aceasta. Consilierii PSD sunt convinși că prefectul va ataca și de data aceasta decizia.