Actualitate

Circ la Consiliul Județean. Mihai Seplecan și-a îndeplinit visul

La fel ca și luna trecută, Ioan Oleleu, vicepreședintele Consiliului Județean a fost revocat din funcție, iar Mihai Seplecan a fost numit președinte interimar.

Scenariul de luna trecută când Ioan Oleleu, vicepreședintele Consiliului Județean a fost revocat din funcție, iar Mihai Seplecan a fost numit președinte interimar al forului județean s-a repetat în ședința de ieri. Pentru a doua oară în ultima lună, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Ioan Oleleu a fost revocat din funcție.

După revocarea lui Ioan Oleleu, a fost propus în funcția de vicepreședinte, PNL-istul Mihai Seplecan.


În urma voturilor exprimate, Mihai Seplecan a fost ales noul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj cu 19 voturi pentru, unul împotrivă și o observație, cu un total de 21 de voturi. După desemnarea acestuia ca vicepreședinte a urmat propunerea pentru președinte interimar de Consiliu Județean, funcție deținută până acum de Vakar Istvan, după ce Horea Uioreanu a fost arestat.

Mihai Seplecan și-a văzut astfel visul îndeplinit, acela de a ajunge șef al Consiliului Județean. În ultima perioadă, consilierul PNL s-a implicat în problemele administrative ale județului, exprimându-și dorința să facă curățenie în forul județean și regiile subordonate.


Este a doua oară când Seplecan ajunge președinte de Consiliu Județean. Luna trecută a fost ales pe același model ca și ieri, dar a pierdut funcția după ce prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan a atacat decizia. Există riscul ca scenariul de luna trecută să se repete și de data aceasta. Consilierii PSD sunt convinși că prefectul va ataca și de data aceasta decizia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter