Actualitate

Oficialii CJ Cluj știau din 2013 că la pista aeroportului se lucra fără AUTORIZAŢIE

Simona Gaci, secretarul județului, Claudiu Salanță, arhitectul șef, Simona Toader, director general, Mariana Rațiu, directorul executiv, și Dan Pop, director juridic în cadrul Consiliului Județean Cluj ştiau încă de anul trecut că la Aeroport se lucra fără autorizaţie, deşi conducerea CJ Cluj a susţinut tot timpul că neregulile din proiect aparţin exclusiv celor de la aeroport.

Semnatarii raportului știau din 2013 care sunt problemele și că se lucrează fără autorizație pentru realizarea parcării pentru avioane APRON 4. Chiar Mariana Rațiu recunoștea pe o înregistrare că este absurd să faci o pistă fără autorizație, dar că e ”Treaba lor!”, potrivit stiridecluj.ro.

David Ciceo: Au venit la Aeroport (n.red. costructorul) și au spus că CJ Cluj ne plătește astăzi.


Mariana Rațiu: Azi au venit de la buget să mă întrebe suma, pentru că … era bolnavă, dar eu de unde să știu suma. L-am sunat pe domnul Șerban și zice ”Știu că ați căzut de acord, plus că vorbea de actul adițional 22 pentru actualizare”. Atunci am zis e 870, după care s-a cerut actul adițional, s-a cerut viză de legalitate, s-a cerut referat.

David Ciceo: La fel a fost. Când le-am zis: ”Opriți-vă și nu mai lucrați” mi-au spus că au ordin de la Consiliul Județean să lucreze. Le-am dat în scris să se oprească, dar mi-au spus că au ordin de la Consiliul Județean să lucreze.


Mariana Rațiu: Nu aveți contract.

David Ciceo. Nu avem pe alea noi. Alea noi sunt pe cuvântul Consiliului Județean (lucrările la parcarea pentru avioane). Noi am vrut să oprească. Alea sunt pe cuvântul Consiliului Județean.


Mariana Rațiu: Știți cum e: Verba volant. Zice când ți-a zis. Zice n-am zis. Știți cum e ți-o zis și n-am zis. Cum să lucrezi la o pistă, unde este vorba despre siguranță națională fără autorizație. Asta este deja aiurea.

David Ciceo: Au zis că așa le-a dat ordin domnul Horea Uioreanu și domnul vicepreședinte Oleleu și ei asta fac.


Mariana Rațiu: Treaba lor!

Ultimele Stiri
abonare newsletter