Actualitate

Maşină răsturnată pe Autostrada Transilvania. Ploaie torenţială pe Gilău-Turda

Pompierii clujeni intervin marţi seara pe Autostrada Transilvania după ce o maşină s-a răsturnat. Potrivit ISU Cluj, trei persoane sunt rănite uşor.

Accidentul a avut loc la kilometrul 21 pe sensul de mers Turda-Gilău. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Potrivit primelor informaţii cei trei răniţi au ieşit singuri din maşină nefiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. „Nu au fost încarceraţi, au ieşit singuri din maşină, nu au avut nevoie de descarcerare”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.


Din primele cercetări ar fi vorba despre un accident uşor care a avut loc pe fondul vitezei excesive.

“A fost o autoaccidentare pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, având în vedere că în zonă plouă puternic. Din cauza vitezei maşina s-a răsturnat nefiind implicate şi alte autoturisme în accident”, au precizat sursele Monitorul de Cluj.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (20:45), în judeţul Cluj, pe autostrada A3 Gilău - Turda traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ploaie torenţială, iar vizibilitatea este scăzută.

“Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să aibă în vedere posibilitatea producerii fenomenului de acvaplanare”, transmit reprezentanţii IGPR.

abonare newsletter