monitorulcj.ro Menu
Actualitate

La 22 de ani “zbura” pe Autostrada Transilvania. Tânărul avea permisul suspendat

Un tânăr, de 22 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea cu 204 km/h pe Autostrada Transilvania.

sursa foto: afaceriardelene.ro

Poliţiştii Biroului de Poliţie A3 Transilvania din cadrul I.G.P.R. au depistat, marţi, un tânăr, de 22 de ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

Tânărul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 12+400, pe sensul de mers Gilău - Turda, conducând cu o viteză de 204 km/h.


Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul avea permisul de conducere suspendat, întrucât, la sfârşitul săptămânii trecute a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 136 km/h într-o localitate din judeţul Gorj.


La momentul respectiv, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei, fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.