Actualitate

Două ACCIDENTE IDENTICE pe Autostrada Transilvania

Două accidente rutiere identice au avut loc duminică, 27 aprilie 2014, pe autostrada Transilvania, soldate cu rănirea a trei persoane și avarierea a două autoturisme.

Este vorba despre explodarea pneu stânga - spate a două mașini, la interval de câteva ore. Pagubele materiale sunt estimate la 30.000 lei.

Primul accident a avut loc în jurul orei 14.00 când unei femei de 30 de ani i-a explodat la pneul stânga - spate în timpul mersului. În urma defecțiunii aceasta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un parapet care mărginea sensul său de mers.


”Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătoarei auto, rănirea uşoară a doi pasageri, un bărbat în vârstă de 29 de ani şi un minor de 3 ani, din  Cluj-Napoca şi avarierea unui autovehicul”, transminte IPJ Cluj.

Valoare pagubelor materiale este de aproximativ 15.000 lei.


Cel de-al doilea accident a avut loc la ora 20.03. Unui bărbat de 39 de ani, din Huedin, i-a explodat pneul stânga - spate în timp ce conducea un autovehicul dinspre Cluj-Napoca spre Turda.

”În urma defecțiunii, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic care mărginea sensul său de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 49 de ani, din  Huedin, pasager în autovehicul şi avarierea autovehiculului”, mai transmite IPJ Cluj.


Pagubele materiale au fost estimate la 15.000 de lei.

abonare newsletter