Actualitate

VIDEO Dezastru pe calea ferată de lângă Câmpia Turzii

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 46 ani, din municipiul Turda, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

La data de 3 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au acţionat  pe raza municipiului Turda pentru prevenirea şi combaterea furturilor de materiale neferoase.

În cadrul acţiunii au fost puse în executare şapte mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite că ar fi sustras cabluri din cupru aparţinând unor societăţi din zona Câmpia Turzii – Boju.


Cei şapte bărbaţi, din municipiul Turda şi comuna Luna, judeţul Cluj, sunt cercetaţi în 16 dosare penale privind furturi comise în perioada ianuarie-martie 2014 din apropierea terasamentului căii ferate.

Pe numele a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 46 ani din municipiul Turda, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

abonare newsletter