Actualitate

Bancnote false de 100 de lei la Cluj

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu Mureş au efectuat trei percheziţii la locuinţele a trei bărbaţi bănuiţi că ar fi falsificat şi plasat, pe raza judeţului Mureş, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei. În urma percheziţiilor, a fost ridicată o imprimantă care ar fi fost folosită la comiterea infracţiunilor.

La data de 5 martie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş au efectuat trei percheziţii, în Luduş şi Valea Largă, judeţul Mureş, la locuinţele a trei bărbaţi bănuiţi de falsificare de monede, punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 31 de ani, sunt bănuiţi că, în perioada 2- 4 martie, ar fi falsificat şi plasat, pe raza judeţului Mureş, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei, cu an de emisiune 2005.


În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, la nivel naţional, au mai fost depistate bancnote cu aceleaşi caracteristici, două pe raza judeţului Cluj şi o bancnotă pe raza judeţului Mureş, plasate în luna decembrie 2013.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei bărbaţi, urmând ca doi dintre aceştia să fie prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter