Actualitate

FOTO - Yannina Oltean, o mare amatoare de băuturi alcoolice. Pozele care contrazic declaraţiile mamei sale

Mama Yanninei Oltean a venit de la Deva pentru a o susţine, precizând cu această ocazie că fiica ei nu a băut niciodată alcool şi că nu înţelege ce s-a întâmplat în noaptea când aceasta a provocat un accident aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Contul de Instagram al Yanninei Oltean abundă de poze cu sticle de alcool şi pahare pline de şampanie, vin, vodkă, whisky, cocktailuri şi citate cu referire la băuturile alcoolice. În foarte multe poze tânără apare cu sticla de şampanie la gură sau cu un pahar de vin în mână. Cele mai multe poze o înfăţişează pe tânără în diferite restaurante cu ţigara în mână lângă un pahar de vin roşu. Sunt şi poze din cluburi cu masa plină de pahare de vodkă, whisky şi tequila.

De asemenea, mai multe citate cu referire directă la băuturi alcoolice sau poze haioase cu mişcarea de dimineaţă sub forma unui desfăcător de vin.


“Something about him makes me feel like I’m about to fail. Or turn to liquid” (Ceva la el mă face ca şi cum aş fi pe punctul de a cădea. Sau să apelez la băutură), “Let’s play how drunk can I get at the family gathering without them knowing” (Hai să jucăm cât de tare mă pot îmbăta la reuniunile de familie fără ca ei să afle), sunt doar câteva din citatele preferate de Yannina Oltean.

„Voi sunteţi oameni? Ce aveţi cu bietul copil? Oricui i se poate întâmpla. Este o fată olimpică, are patru facultăţi şi masterate. Eu l-am sunat pe avocatul Peter Eckstein Kovacs pentru că suntem prieteni să-i fie alături. Nu credeam vreodată că va fi nevoie să apelez la serviciile dumnealui pentru o asemenea tragedie. De ce se face atât de mult scandal pe acest accident dacă cel mai grav dintre răniţi are o fractură la mână? S-a scris în presă despre ea numai porcării. Aseară a venit o prietenă de-a ei din Londra. Nu ştiu ce s-a întâmplat pentru că ea nu a băut niciodată”, a precizat mama Yanninei Oltean.


Procurorii clujeni au respins joi seara propunerea poliţiştilor de arestare preventivă a Yanninei Oltean. După aproape cinci ore de audieri, procurorii au decis ca tânără să nu fie prezentată unui judecător cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii au decis ca tânăra să fie cercetată în libertate sub control judiciar.

„În 26 februarie, ora 23:40, o femeie de 29 de ani din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Moţilor, din Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus. Anterior accidentului, în Piaţa Unirii, conducătoarea autoturismului nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate de poliţişti, motiv pentru care echipajul de poliţie a trecut la urmărirea acestuia. Fiind testată cu aparatul etilotest, s-a constatat că femeia se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter