Actualitate

Hoț la 16 ani!

Un minor în vârstă de 16 ani este urmărit penal de polițiștii clujeni fiind suspect de furtul unui telefon mobil şi mai multe produse alimentare, în valoare de aproximativ 300 lei

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au dispus începerea urmăririi penale faţă minorul de 16 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Potrivit organelor de ordine marți, 21ianuarie (a.c.), în jurul orei 20:00, tânărul s-ar fi mers la domiciliul unui bărbatul în vârstă de 66 ani, împreună cu alţi cinci tineri, de unde, fiind beat, prin violenț ar fi sustras un telefon mobil şi mai multe produse alimentare în valoare de aproximativ 300 lei.


Produsele furate au fost recuperate parţial de către poliţişti, telefonul mobil în valoare de aproximativ 100 lei fiind predat părţii vătămate.

În urma furtului, față minorul de 16 ani s-a dispus de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin măsura obligării de a nu părăsi localitatea în care locuieşte pe o durata de 10 zile, fără încuviinţarea procurorului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter