Actualitate

Ce au păţit hoţii care au furat plasa de protecţie de pe Autostrada Transilvania

Cei cinci bărbaţi suspectaţi că ar fi sustras componente ale Autostrăzii A3 au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 ore.

Ce au păţit hoţii care au furat plasa de protecţie de pe Autostrada Transilvania Ce au păţit hoţii care au furat plasa de protecţie de pe Autostrada Transilvania

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Gilău au dispus începerea urmăririi penale împotriva a 6 bărbaţi suspecţi de sustragerea, în mod repetat, a unor componente ale autostrăzii A3 prin care ar fi pus în pericol siguranţa rutieră, 5 dintre aceştia fiind reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în cursul anului 2013, în mai multe rânduri, suspecţii ar fi sustras stâlpii şi plasa de protecţie împotriva animalelor amplasată pe marginea autostrăzii A3 şi pe breteaua de coborâre a autostrăzii, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ  4.480 Euro.


Instanţa a dispus împotriva celor 5 suspecţi măsura preventivă de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter