Actualitate

UPDATE: ACCIDENT RUTIER cu două VICTIME pe Autostrada Transilvania

Un accident rutier cu două victime a avut loc în urmă cu puţin timp pe Autostrada Transilvania, la ieşirea spre Alba Iulia.

Accident rutier cu două victime pe Autostrada Transilvania Accident rutier cu două victime pe Autostrada Transilvania

UPDATE 14.15: Două pesroane rănite şi trafic blocat

Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, în accident sunt implicate două autoturisme şi victime. La faţa locului se intervine cu un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe.

"Este vorba despre un accident  în care au fost implicate două autoturisme  şi care s-a soldat cu două victime. Ambii răniţi au primit asistenţă medicală iar unul dintre ei a fost transportat la spital. În acest moment traficul este blocat pe sensul de mers dinspre Cluj-Napoca spre Alba Iulia", a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, accidentul s-a produs în jurul orei 12:45 pe breteaua de urcare - coborâre dinspre Turda spre Autostrada Transilvania.

"Poliţia a fost sesizată la or 12:45 de producerea unui accident pe breteaua de urcare - coborâre dinspre Turda spre Autostrada Transilvania. Conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens provocând o coliziune frontală cu un autoturism ce circula regulamentar, din sens opus. În urma impactului persoana ce se afla în autoturiscum ce cercula regulametar a fost rănită şi transportată la spital", a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu.


Potrivit aceleiaşi surse, momentan traficul este blocat pe sensul de cobărâre dinspre Câmpia Turzii spre Truda şi pe cel de urcare dinspre Turda spre Gilău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter