Actualitate

ACCIDENT RUTIER GRAV în localitatea Urişor: 5 persoane rănite şi una încarcerată

Un accident rutier grav a avut loc în jurul ore 16.56 în localitatea Urişor (judeţul Cluj) în urma căruia şase persoane au fost rănite dintre care una încarcerată

Potrivit Inspectoaratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, accidentul s-a produs între un autoturism şi o autoutilitară şi s-a soldat cu rănirea a 5 persoane dintre care una încarcerată. La faţa locului se intervine cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD.

"Accidentul a avut loc între un autoturism şi o maşină mai mare gen autoutilitară. În autoturism se aflau patru tineri, toţi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 20 ani iar în maşina mai mare se aflau două persone, un bărbat şi o femeie, de vârstă mijlocie. Bărbatul, care era şoferul maşinii mari, a fost încarcerat însă s-a reuşit eliberarea lui şi toate persoanele au fost transportate la spital", a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj accidentul s-a produs din cauza unei manevre de întoarcere neregulamentară.

"Poliţia a fost sesizată de accident în jurul orei 16.56. În accident au fost implicate un autoturism şi o dubiţă care circulau, ambele, dinspre Dej spre Baia Mare. În localitatea Urişor, şoferul dubiţei, care se afla în faţă, a efectuat manevra de întoarcere neregulamentar, fără să de asigure şi a fost lovit în partea lateral-stânga de autoturismul din spate, care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul dubiţei a fost încarcerat şi după descarcerarea acestuia, în total şase persoane au fost transportate cu ambulanţele la spitalul din Dej", a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter