Actualitate

PROTEST împotriva ACCIZEI PE CARBURANŢI! ŞOFERII au BLOCAT circulaţia pe şoselele din Cluj!

Şoferii au blocat în această dimineaţă circulaţia pe mai multe şosele din Cluj-Napoca, circulând cu viteză redusă, în semn de protest faţă de decizia guvernului de introducere a unui accize pe carburanţi.

La această oră, camionagii circulă cu viteză redusă, rotindu-se între sensurile giratorii de pe centura Apahida, în semn de protest faţă de introducerea accizei la carburanţi, îngreunând astfel traficul rutier.

Proteste ale şoferilor au avut loc şi pe şoseaua E60, atât în zona intrării pe autostrada Transilvania, în sensul de mers dinspre Cluj-Napoca spre Turda, cât şi în zona ieşirii de pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers dinspre Cluj-Napoca spre Huedin.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoruatului Judeţean de Poliţie (IJP) Cluj, protestul pe E 60 a început în jurul orei 8.00, şoferii de camion conducând într-un ritm foarte incet, îngreunând astfel traficul celorlalţi călători.

„ Protestul şoferilor, pe drumul E 60, a început în această dimineaţă, la ora 8.00, însă la această oră circulaţia s-a reluat în ritmul normal. În timpul protestelor nu au fost raportate incidente”, a declarat pentru Monitorul de Cluj Gina Pop, reprezentanta IPJ Cluj.

abonare newsletter