Actualitate

VIDEO: Demis Roussos, în concert pentru prima dată la Cluj. Vezi preţul biletelor

Pentru prima dată în Cluj-Napoca, Demis Roussos, artistul care a abordat de-a lungul carierei sale diverse genuri muzicale de la pop la folk şi rock progresiv cu un rafinament vocal deosebit și o discografie impresionantă, va susţine un concert de sărbători la Sala Sporturilor „Horia Demian” în data de 7 decembrie 2013 începând cu ora 19:00.

Biletele se găsesc pe site-ul myticket.ro, în magazinele Diverta şi în Iulius Mall Cluj. Preţul biletelor este cuprins între 99 şi 299 de lei.

Legendarul cântăreț grec și interpret, Demis Roussos, s-a născut în Egipt, la 15 iunie 1946, din părinți greci expatriați. La începutul anilor '60, familia a decis să se întoarcă în patria lor, și o dată acolo, tânărul Roussos, care a studiat trompeta și a cântat în corul bisericii din Egipt, a început să cânte în trupe locale. Una dintre acestea era Aphrodite's Child, care i-a inclus, de asemenea, pe Vangelis şi Lucas Sideras.


În anul 1969, trupa s-a destrămat, iar Demis Roussos a lansat primul său album solo care s-a intitulat "On the Greek Side of My Mind” (unii dintre fanii lui Demis susţin că "On the Greek Side of My Mind" rămâne cel mai bun album al său după despărţirea de grup) iar in anii '70, a lansat o lungă serie de mari hituri europene ca "This Time It Isn't Au revoir", "Happy To Be On An Island In The Sun", "My Reason", "My Friend The Wind", "Velvet Mornings", "From Souvenir To Souvenir" sau "Goodbye My Love, Goodbye". Aranjamentele muzicale splendide ale pieselor au inclus instrumente tradiţionale greceşti şi au dat marca muzicii lui Demis Roussos din această perioadă.

El a primit de-a lungul carierei peste 100 de discuri de aur, platină şi diamant.

Ultimele Stiri
abonare newsletter