Actualitate

Ion Pantelimon a câştigat procesul cu CNADNR şi cere să fie repus în funcţie

Fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), Ion Pantelimon, a câştigat procesul împotriva Companiei Naţionale a Autostrăzilor şi Drumurilor Naţionale, instanţa stabilind că decizia prin care acesta a fost eliberat din funcţie a fost ilegală.

Fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), Ion Pantelimon Fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), Ion Pantelimon

Acum, fostul director spune că a vrut să demonstreze că decizia prin care a fost eliberat din funcţie a fost un abuz şi cere să fie repus în funcţie.
Potrivit acestuia, demiterea sa a avut la bază un raport al Corpului de Control al Ministerului Transporturilor potrivit căruia Pantelimon ar fi semnat un act adiţional prin care se modifica traseul centurii de ocolire a Clujului, pe traseul Vâlcele –Apahida. Acest act a fost însă semnat în anul 2008, când Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri era condusă de Eugen Cecan.
Ion Pantelimon a fost director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri  în perioada 2005-2007, şi ulterior, în perioada 2009- 2012.
Pantelimon a fost demis de la DRDP Cluj, la cererea Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, din cauza unor decizii referitoare la derularea contractelor încheiate de DRDP Cluj, pentru realizarea obiectivului de investiţii Varianta de ocolire Cluj - Est, la finalul lunii mai 2012.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter