monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Trei străzi rămân miercuri fără gaze

E.ON Gaz Distribuţie sistează alimentarea cu gaze naturale miercuri, începând cu ora 08.00, pe străzile Constantin Brâncuşi, Septimiu Albini şi Horticultorilor, pentru a cupla noile conducte, instalate pe strada Bâncuşi, la sistemul de distribuţie a gazelor naturale.

Trei străzi rămân miercuri fără gaze

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21.00, anunţă compania.

Distribuitorul de gaze a finalizat o parte a lucrărilor de modernizare a reţelei de gaz de pe Constantin Brâncuşi, lucrări care fac parte dintr-un proiect de investiţii care vizează înlocuirea de conducte şi branşamente, în lungime de aproximativ 4 kilometri, pe străzile Constantin Nottara, Constantin Brâncuşi, Eftimie Murgu, Ion Pop Reteganu şi Lunetei din Cluj-Napoca. Valoarea totală a investiţiei depăşeşte 1,6 milioane lei.


Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21:00.

E.ON solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.


În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).