Actualitate

10.000 euro din bani publici pentru promovarea Clujului la un târg în Munchen

Consilierii locali au votat, joi, alocarea a aproximativ 10.000 euro, din bugetul local, pentru participarea unei delegații a Primăriei Cluj-Napoca la un târg în Munchen unde vor fi promovate proiectele în parteneriat public-privat derulate de autoritățile locale.

Primarul Emil Boc și președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, dar și conducerea Clusterului Cluj IT vor participa în perioada 7-9 octombrie la Munchen unde are loc Expo Real, cel mai mare târg de proiecte imobiliare din Europa precum și cel mai important eveniment de promovare a regiunilor și polilor de dezvoltare în fața reprezentanților de top ai mediului de afaceri european.

Primăria Cluj-Napoca va fi prezentă la acest târg pentru a promova proiectele în parteneriat public-privat în fața reprezentanților de top ai mediului de afaceri european. De asemenea, potrivit proiectului de hotărâre, municipiul Cluj-Napoca va transmite un mesaj privind politica de atragere și susținere a investițiilor, prin prezentarea Clujului ca un pol de stabilitate și atractivitate investițională. Cluj-Napoca va fi promovat sub conceptul Transylvania Evolution.  


Pentru participarea delegației Primăriei la acest târg au fost alocați aproape 10.000 euro din bugetul local pe anul acesta. Consilierii locali au votat cu unanimitate de voturi proiectul de hotărâre privind alocarea acestor bani.

Banii vor fi cheltuiți pentru închirierea unui stand la târgul din Munchen, pentru închirierea mobilierului, echipamentului video, tipărirea a 300 de cataloage, realizarea de bannere, 300 de mape, închiriere echipamente IT, etc.

abonare newsletter