Actualitate

Se caută voluntari pentru concertul lui Chris Norman de la Cluj-Napoca

Chris Norman, vocea inconfundabilă a hiturilor Living Next Door to Alice, Stumblin’ In și Midnight Lady, va susține un concert extraordinar la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca în 15 octombrie. Însoțit de trupa sa de muzicieni germani, Chris Norman va cânta atât melodiile care l-au consacrat, cât și piese de pe ultimul său album, There and Back, care va fi lansat în 13 septembrie.

Organizatorul evenimentului, Diesel Events, invită tinerii și nu numai pasionați de muzica cunoscutului artist să se alăture echipei ca voluntari. Condițiile de participare sunt vârsta de peste 18 ani și disponibilitatea, la Cluj-Napoca, în perioada 16 septembrie – 15 octombrie. Voluntarii vor putea învăța cu această ocazie cum se organizează și promovează un concert de acestă anvergură, vor primi diplome care să le ateste participarea la program, precum și acces la concert împreună cu un prieten. Cei mai buni dintre ei vor câștiga și afișe semnate de artist. Cei care doresc să se implice în acest proiect sunt invitați să-și trimită CV-ul pe adresa de email personal@dieselclub.ro până vineri, 13 septembrie.

„Dorim să le oferim tinerilor și nu numai lor ocazia de a se implica în organizarea unui eveniment de amploarea concertului Chris Norman de la Sala Sporturilor. Căutăm 20 de persoane care vor să afle mai multe despre lumea showbiz-ului și cum se realizează un asemenea spectacol”, a declarat Mircea Buteanu, managerul Diesel Events.


Concertul de la Cluj nu este primul pentru artistul britanic. „Am cântat în România pentru prima dată în 1983 și de multe alte ori de atunci. La Cluj am fost chiar de Revelion în 2007, iar acum aia aștept noul concert și sper să avem un public numeros”, a declarat Chris Norman.

Biletele pentru concert au prețuri cuprinse între 47 și 198 de lei și sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ţa Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cărtureşti), în reţeaua Eventim şi on-line, pe www.dieselclub.ro, facebook.com/DieselEventsRo, eventim.ro, bilete.ro,  myticket.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter