Actualitate

Bătăușii din Alegria au fost ARESTAȚI!

După ce magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au respins propunerea de arestare a celor doi agresori din clubul Alegria, Ionuț Tripon și Ciprian Marc, ieri, judecătorii Tribunalului Cluj-Napoca au admis recursul procurorilor și au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a inculpaților.

Procurorii au cerut la  acea dată arestarea celor doi agresori în lipsă, susţinând că Marc şi Tripon se sutrag urmăririi penale, dar cei doi au declarat că sunt plecaţi în concediu.

Potrivit unor surse Monitorul de Cluj, cei doi bătăuși sunt în Cluj, însă ieri, la judecarea recursului privind arestarea preventivă, aceștia nu s-au prezentat. Mandatele de arestare au fost emise în lipsă.


În data de 23 iulie, Alin Vlad şi Alexandru Moldovan au depus plângere împotriva a patru suspecţi pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală, având în vedere certificatele medico-legale care atestau faptul că cei doi au suferit leziuni vindecabile în 30-32, respectiv 40-45 zile de spitalizare.

După apariţia în presă a unor imagini surprinse de camerele de supraveghere amplasate în faţa clubului Alegria, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu şi au efectuat  acte premergătoare cu privire la patru suspecţi din municipiul Cluj-Napoca, pentru stabilirea participaţiei acestora la faptele surprinse de camere.


Bătaia din clubul Alegria a fost provocată de o grupare de interlopi care este condusă de Ionuţ Tripon, implicat şi în trecut în diverse infracţiuni cu violenţă.

În imaginile înregistrate se vede cum gruparea lui Tripon se bate cu trei tineri clujeni. Unul dintre aceştia, cel care cade la pământ şi este lovit cu piciorul în faţă de Ionuţ Tripon, se numeşte Alexandru Moldovan, militar de profesie. Acesta a suferit mai multe răni, între care şi o fractură de maxilar. După ce şi-au reglat conturile în faţa clubului Alegria, Ionuţ Tripon şi amicii lui au mers la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru a vedea în ce stare se află victima. La UPU Cluj, interlopii s-au întâlnit cu un apropiat al lui Moldovan, un fost boxer de performanţă, Alin Vlad.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter