Actualitate

Proiecţie de film, "King's Speech", pentru Ovi

Cinefilii clujeni sunt invitaţi joi, de la ora 20:00, la Cinema Mărăşti, să vizioneze filmul “Discursul Regelui/King's Speech”, câştigătorul premiului Oscar în 2012, și în același timp să facă o faptă bună, să îl ajute pe Ovi, un tânăr clujean care suferă de o formă rară de cancer.

Afis "Discursul Regelui/King's Speech” Afis "Discursul Regelui/King's Speech”

Ovidiu Damian (Ovi) este un tânăr de 31 de ani care nevoie de ajutorul nostru în lupta cu boala lui, Chordoma, un tip de cancer osos foarte rar, asemănătoare unei tumori, care afectează zona cervicală a capului. Pentru că boala este foarte rară, întâlnind-se în proporţie de 1:1.000.000 de persoane, operaţia este extrem de costisitore şi se face doar în Elveţia.

Clujenii care doresc să îl ajute pe Ovi sunt invitaţi joi, 22 august, de la ora 20:00, la Cinema Mărăști, la proiecţia filmului “Discursul Regelui/King's Speech”, intrarea făcându-se pe bază unei donații minime recomandate de 10 lei.


Mai multe detalii despre cauza lui găsiți aici: https://ddosstories.wordpress.com/ și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/pentruoviata

Evenimentul este organizat cu sprijinul Cinema Mărăști și al Primăriei Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter