Actualitate

Boc: Toate lucrările din Transilvania sunt trecute în conservare. VEZI care este motivul

Fostul premier Emil Boc a criticat, din nou, Guvernul din cauză că nu a alocat nici un leu la rectificarea bugetară pentru Transilvania şi acuză Guvernul că nu îi pasă ce se întâmplă peste Carpaţi.

Emil Boc a declarat că toate lucrările de infrastructură din Transilvania intră în conservare din cauză că Guvernul nu a alocat nimic în acest sens pentru această zonă a ţării.

“Transilvania este Cenuşăreasa Guvernului României pentru că nici un leu nu s-a alocat la rectificarea bugetară pentru Autostrada Transilvania, nici măcar pentru un tronson care a fost licitat şi pregătit să intre la lopată. Din nou, Guvernul sfidează Transilvania, sfidează legătura de infrastructură cu Bucureştiul demonstrând încă o dată că nu le pasă de ceea ce se întâmplă peste Carpaţi, cu lucrările de infrastructură  din Transilvania”, a afirmat Boc.


Fostul premier a subliniat că Guvernul nu respectă deloc contribuabilii din Transilvania. “Acesta este respectul pentru contribuabilii la bugetul de stat din această parte a ţării şi nici nu se arată la orizont semne mai bune că acest Guvern ar intenţiona să finalizeze sau să continue Autostrada Transilvania”, a mai spus Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter