Actualitate

Un bărbat care a băgat în spital un antrenor de înot din Cluj, reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat este suspectat de poliţiştii clujeni că a agresat o persoană în incinta unui complex de nataţie din municipiul Cluj-Napoca. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale faţă de un bărbat de 31 ani din municipiul Cluj-Napoca, acesta fiind suspectat de săvârşirea infracţiunii de vatamare corporală gravă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în 24 iulie, în jurul orei 18,00, suspectul l-a agresat pe P. Andrei, de 35 ani din municipiul Cluj-Napoca, în incinta unui complex de nataţie din municipiul Cluj-Napoca, cauzându-i victimei leziuni ce au necesitat spre vindecare 65-70 zile de îngrijiri medicale.


De asemenea s-a stabilit că suspectul era însoţit de un bărbat de 31 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a încercat să aplaneze conflictul.

„În urma probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore”.


Andrei Pop a fost "căsăpit" în faţa copiiilor pe care îi antrena. Singura vină a lui Andrei Pop este că a fost martor la o bătaie între un tânăr şi o grupare de intervenţie de la Scutul Negru.

Poliţiştii l-au identificat cu greu pe unul dintre autori, Radu H. care este un tânăr certat cu legea. "În prezent, agresorul a fost prins şi reţinut pentr 24 de ore. Urmează să fie deferit unei instanţe de judecată pentru emiterea unui mandat de arestare. Din informaţile pe care la avem a rezultat că a fost trimis ca să îl intimideze pe antrenor pentru ca acesta să nu depună o declaraţie de martor", spune un poliţist.

Ultimele Stiri
abonare newsletter