Actualitate

UPDATE: Zece angajaţi ai unei firme de pază din Cluj-Napoca, reţinuţi după ce au agresat trei persoane într-un club din centrul oraşului

Unsprezece persoane sunt suspectate de poliţiştii clujeni că au agresat trei persoane într-un club din municipiul Cluj-Napoca. Zece suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

sursa foto: stiridesport.ro sursa foto: stiridesport.ro

UPDATE: Doar o manevră pentru eliminarea concurenţei?

Pe de altă parte, Gazeta de Cluj susţine că interlopii care au luat bataie sunt cunoscuţi în oraş pentru faptul că operează în numele societătii de pază PP Protect, al cărei administrator este tatăl judecătorului care i-a arestat pe cei de la Scutul Negru.


"Se pare că magistratul Teodora Loredana Pop Puscaş doreşte uciderea concurenţei tatălui său, Scutul Negru, societate concurentă a firmei fostului general. Singura sansă a agenţilor de pază de la Scutul Negru este la recurs, la Tribunalul Cluj. Speram că Pop Puscaş Teodor nu va încerca să influenteaze Justiţia pentru uciderea concurentei pentru că PP Protect să ramana singura firma de paza din Cluj", mai scrie Gazeta de Cluj.

10 agenţi ai firmei de pază Scutul Negru au fost arestaţi preventiv după ce au agresat trei persoane într-un club din centrul oraşui


Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale faţă de 11 persoane cu vârste cuprinse între 24 şi 42 ani, din municipiul Cluj-Napoca şi comunele Apahida, Floreşti şi Frata, toţi angajaţii unei societăţi specializate de pază şi protecţie din municipiul Cluj-Napoca, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei unsprezece sunt angajaţi ai firmei de pază Scutul Negru, iar bătaia ar fi avut loc în Janis Stuf.


“Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 21 iulie, în jurul orei 08.25, suspecţii echipaţi cu ţinuta specifică de intervenţie au agresat trei persoane de sex masculin în incinta unui club din centrul municipiului Cluj-Napoca, provocând indignarea persoanelor prezente în zonă. În urma probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, 10 persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, suspecţii urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile”, a declarat Adriana Vornicu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter