Actualitate

Antena 3, urmărită penal pentru complicitate la şantaj. Mihai Gâdea, audiat ca martor

Mihai Gâdea a fost audiat ca martor, joi, de către procurorii DNA, în dosarul în care Societatea Antena 3 SA, pe care o reprezintă în calitate de director general, este acuzată de complicitate la şantaj.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, a declarat, după audierile de la DNA, că a fost audiat în calitate de martor, în dosarul în care Sorin Alexandrescu e acuzat de şantaj şi şi-a exprimat convingerea că acuzaţiile de complicitate la şantaj aduse postului pe care îl conduce sunt nefondate.

"Sunt doi procurori care pun tot felul de întrebări, încercând să vadă ce legături există între Antena TV, Antena 3, care e organizarea, organigrama, nimic spectaculos, in aces caz nu avem niciun fel de legătură, ei trebuie să investigheze, dacă vor ajunge la alte concluzii, vom vedea. Convingerea mea fermă e că Antena 3 nu are nicio legătură cu acest caz", a punctat Mihai Gâdea.


Societatea comercială Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la şantaj, în dosarul în care sunt cercetaţi Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group şi SC Intact Publishing SRL, a anunţat, joi, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, şi Mugur Ciuvică au venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a da declaraţii în calitate de martori în acest dosar.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Ultimele Stiri
abonare newsletter