monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Vezi câte mesaje pe minut, a generat, pe Twitter, naşterea bebeluşului britanic

Interesul uriaş al oamenilor pentru naşterea bebeluşului regal a generat peste 25.300 de mesaje pe minut pe Twitter, din momentul în care Casa Regală Britanică a făcut, luni seara, anunţul oficial al naşterii copilului prinţului William şi al ducesei Catherine.

Prinţul William şi ducesa Catherine

"Hashtag-ul #RoyalBaby a fost utilizat de peste 900.000 de ori" după internarea lui Kate, ducesa de Cambridge, luni dimineaţă la spitalul St. Mary din capitala britanică", se afirmă în comunicatul emis de platforma Twitter.

Informaţia referitoare la naşterea bebeluşului a fost menţionată de peste 2 milioane de ori în mesajele postate pe Twitter.


"Vârful conversaţiilor pe Twitter despre acest subiect a fost înregistrat la 20.37 (19.37 GMT, n.r.), la câteva minute după anunţul despre naşterea bebeluşului, cu peste 25.300 de tweet-uri pe minut".

Clarence House, secretariatul cuplului princiar, a participat la această frenezie pe internet, postând mesaje despre internarea ducesei Catherine la maternitate şi continuând cu anunţul despre naşterea unui băieţel, o informaţie care a fost preluată de peste 15.000 de ori.


Ducesa de Cambridge a născut luni la Londra, la ora locală 16.24 (18.24, ora României), un băieţel de 3,79 kilograme, care ocupă poziţia a treia în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.