Actualitate

Catherine, soţia prinţului William, a fost internată în spital pentru a naşte

Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost internată în spital pentru a naşte, informează Palatul Buckingham, scrie CNN.

Catherine, soţia prinţului William, a fost internată în spital pentru a naşte Catherine, soţia prinţului William, a fost internată în spital pentru a naşte

"Travaliul se află încă la început, după ce (ducesa de Cambridge, n.r.) a fost internată" la clinica St. Mary, "în jurul orei 06.00 (05.00 GMT) în această dimineaţă", se precizează în comunicatul emis de Palatul Kensington, reşedinţa oficială a cuplului princiar britanic, potrivit Mediafax.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 31 de ani, a sosit cu automobilul de la Palatul Kensington, însoţită de soţul ei, prinţul William, care a anunţat că va fi alături de soţia sa la naşterea bebeluşului.


Potrivit unor surse oficiale, Palatul Kensingon va emite un nou comunicat de presă doar după naşterea bebeluşului.

Ducesa de Cambridge va fi asistată la naştere de unul dintre cei mai mari specialişti, inclusiv actualul medic ginecolog al reginei, Alan Farthing.


Această naştere a generat un interes uriaş în presa din lumea întreagă, numeroşi jurnalişti instalându-şi corturile de aproape trei săptămâni în faţa maternităţii londoneze, întrucât data la care soţia prinţului William urmează să nască nu era cunoscută. Palatul regal anunţase doar că ducesa va naşte "la jumătatea lunii iulie".

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter