Actualitate

Cablurile de pe 10 străzi vor fi introduse în subteran. VEZI care sunt aceste străzi

Primarul Emil Boc a anunţat, astăzi, că începe procedura de introducere a cablurilor aeriene în subteran pe următoarele zece străzi: Odobeşti, Oaşului, Muncii, Islazului, Liviu Rebreanu, Heltai Gaspar, Septimiu Albini, Fântânele, Aleea Gârbău şi Calea Baciului.

“Am semnat dimineaţă comunicarea pentru a preda zece străzi în vederea introducerii cablurilor în subteran. Conform procedurii legale, am somat deţinătorii de utilităţi şi proprietarii stâlpilor ca în 30 de zile să dezafecteze cablurile de pe stâlpi. Dacă acest lucru nu se va realiza, se va aplica amendă de 2.500 lei pentru fiecare stâlp în parte şi RADP va proceda la tăierea cablurilor astfel încât firma care are contract cu Primăria să poată proceda la introducerea lor în subteran. Sper să nu fie probleme ca după 30 de zile firma respectivă se poată demara procedurile de introducere în subteran a cablurilor aeriene”, a explicat primarul Emil Boc.

Transferul cablurilor în subteran este realizat de firma CFO Integrator, firmă care a dat Primăria în judecată din cauză că nu îi obliga pe proprietarii stâlpilor să mute cablurile.


Citeşte şi:

Amenzi pentru firmele care nu vor muta cablurile de pe stâlpi în subteran

abonare newsletter