Politică

Tişe: „Nepăsarea şi incompetenţa USL închide fabrici!“

Senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe, a susţinut astăzi, în Senat o declaraţie poltică în care a atras atenţia asupra „lipsei de implicare“ şi „dezastrului“ pe care guvernarea USL îl produce, subliniind totodată că „nepăsarea şi incompetenţa celor de putere închide fabrici“ şi distruge brandurile româneşti

Parlamentarul a acuzat USL că guvernează fără strategie, fără plan economic, fără măsuri de sprijin, doar cu circ  televizat.

„Luna trecută producătorul olandez, acţionar majoritar la Napolact, a închis fabrica de la Ţaga, judeţul Cluj, făcând să dispară de pe piaţă unul dintre cele mai vechi şi renumite branduri locale, dar şi româneşti – brânza de Năsal. Acum, în timp ce la televizor avem parte de circuri ieftine, cu iz sportiv, acelaşi producător olandez mai închide o fabrică de lactate, tot din judeţul Cluj, tot din brandul Napolact, respectiv unitatea din imediata vecinătate a municipiului Cluj-Napoca. Este inadmisibil ca USL să lase să dispară vechile branduri şi să mai trimită direct încă 300 de persoane în şomaj şi indirect alte câteva sute! Este inadmisibl ca USL să distrugă toate brandurile româneşti: Napolact, Oltchim, CFR“, a spus parlamentarul clujean.  


Opoziţia cere astfel, USL „să iasă din starea de pasivitate şi nepăsare şi să se implice, să guverneze şi să ia decizii“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter