Actualitate

TRAGEDIA DIN MUNTENEGRU: Primii răniţi au ajuns în ţară

Prima dintre aeronavele Forţelor Aeriene care asigură transportul cetăţenilor români implicaţi în accidentul din Muntenegru a ajuns, în jurul orei 17.50, la Baza 90 Otopeni, potrivit Mediafax.ro.

La bordul celor două aeronave militare care aduc răniţii români în ţară se află 11 medici şi 11 asistenţi SMURD şi cinci angajaţi ai MApN. MAE a anunţat că a fost finalizată la Podgorica, pe baza evaluării stării de sănătate a pacienţilor, operaţiunea repartizării victimelor la cele patru spitale din Bucureşti, pregătite să primească răniţii.

MAI a început să contacteze şi să anunţe oficial familiile românilor morţi în Muntenegru


"Prima cursă este preconizată să ajungă în jurul orelor 17.30 la Flotila 90 Transport Aerian, din Otopeni", precizau în urmă cu o oră, într-un anunţ de presă MApN.

Angajaţii din cadrul MAI donează sânge pentru victimele accidentului din Muntenegru


La bordul primei aeronave militare care a asigurat transportul spre ţară al cetăţenilor români de la Podgorica s-au aflat 12 victime ale accidentului din Muntenegru.

Cu acest avion - Spartan - au fost transportaţi răniţii în stare gravă, aeronava fiind dotată asemenea unei clinici de terapie intensivă, potrivit ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, aflat la Baza 90.


UPDATE: O femeie de afaceri din CLUJ a murit în accidentul din MUNTENEGRU. Vezi cine este clujeanca!

Dintre răniţii aduşi, şase vor fi transportaţi la Spitalul Floreasca, patru - la Universitar, unul la Elias şi unul la Bagdasar-Arseni, acesta având fractură la coloană. La Elias va fi dusă o româncă neimplicată în accidentul cu autocarul, aceasta fiind victimă a unui alt accident produs tot în Muntenegru.


Citeşte şi:

Suporterii rapidişti au donat sânge pentru răniţii din Muntenegru


Unul dintre şoferii autocarului din Muntenegru a MURIT

Vezi LISTA CU NUMELE PERSOANELOR RĂNITE în ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU. Cunoști pe cineva?

Ultimele Stiri
abonare newsletter