Actualitate

UPDATE: Fiul lui Uioreanu, arestat pentru 19 zile

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/21/alexandruuioreanum3.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Avocatul Tiberiu Ban a fost foarte scurt în declaraţii după ce magistraţii Tribunalului Cluj au decis arestarea clientului său, Alexandru Uioreanu, pentru o perioadă de 19 zile. Ban a declarat că a atacat hotârârea cu recurs, fără a face alte comentarii. </strong> </span></p>

 


Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu, reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri, a fost arestat preventiv, joi seară, pentru 19 zile, de judecătorii Tribunalului Cluj.


„Judecătorii au decis luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 19 zile, am atacat hotărârea cu recurs. Acesta este singurul comentariu pe care îl facem”, a declarat Tiberiu Ban, avocatul lui Alexandru Uioreanu.


Alte 3 persoane, arestate în același dosar


Alături de Alexandru Uioreanu, au mai fost arestate preventiv pentru 29 de zile două persoane cercetate în acelaşi dosar. Cei trei au fost audiaţi timp de peste patru ore de către judecătorii Tribunalului Cluj, iar după pronunţarea decizie avocaţii acestora au atacat decizia cu recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Cluj. Cele trei persoane au fost duse în arestul IPJ Cluj.


Alexandru Uioreanu, ridicat de anchetatori miercuri seară, a fost acuzat de trafic de droguri, fiind reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Teritorială Cluj, potrivit unor surse judiciare.

Conform surselor judiciare citate, fiul lui Horea Uioreanu este suspectat că ar fi vândut canabis în unităţi de învăţământ.


 

Citește și:

UPDATE VIDEO: Fiul preşedintelui CJ Cluj Horea Uioreanu a fost REŢINUT pentru TRAFIC DE DROGURI


Ultimele Stiri
abonare newsletter