Actualitate

Hillary Clinton, în continuare bolnavă

<p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><span style="font-size: small;"><strong>Secretarul de stat american Hillary Clinton, bolnavă de peste 10 zile, nu-şi va putea relua până la mijlocul lunii ianuarie lungile sale turnee cu avionul în străinătate, a anunţat purtătorul său de cuvânt, Philippe Reines, informează AFP.</strong>


Mandatul lui Hillary Clinton, 65 de ani, se va încheia după ce preşedintele Barack Obama va depune jurământul pe 20 şi 21 ianuarie.

'Ţinând cont de starea de sănătate a secretarului de stat, medicii au sfătuit-o să nu folosească avionul în următoarele săptămâni pentru călătorii lungi. Noi nu luăm în calcul nicio deplasare până la mijlocul lunii ianuarie', a afirmat consilierul său Philippe Reines, într-un e-mail adresat jurnaliştilor care o însoţesc în general pe Hillary Clinton în călătorii.

Philippe Reines a anunţat sâmbătă că Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală după o stare de rău săptămâna trecută, ce a urmat unei deshidratări grave. Departamentul de Stat anunţase cu o săptămâna înainte că secretarul de stat a contractat un virus gastric la întoarcerea dintr-un turneu în Europa la 7 decembrie. De atunci, ea nu a avut nicio activitate publică şi lucrează oficial de acasă.




Citește și:


Hillary Clinton Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală




Ultimele Stiri
abonare newsletter