Actualitate

Hillary Clinton Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală

<p><strong><span style="font-size: small;"><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/14/clinton.jpg" border="0" title="Sursa foto: www.wired.com" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, a leşinat şi a suferit o comoţie, iar acum se recuperează, informează sâmbătă agenţiile internaţionale de ştiri. Hillary Clinton se reface la locuinţa sa după ce a suferit o comoţie cerebrală, a anunţat sâmbătă un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat, citat de Reuters.</span></strong></p>

Şefa diplomaţiei americane, în vârstă de 65 de ani, călătoreşte în medie de două ori pe lună în vizite de mai multe zile în diferite ţări ale lumii.
Cu un milion de mile (peste 1,5 milioane de kilometri) parcurşi cu avionul şi 112 ţări vizitate, ea deţine recordul absolut la deplasări al secretarilor americani de stat.

'Pentru că are gastroenterită, secretarul Clinton s-a deshidratat şi a leşinat, suferind o comoţie', a explicat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al dnei Clinton, Philippe Reines.
Hillary Clinton 'se reface acasă şi va fi monitorizată în continuare cu regularitate de medicii săi. La recomandarea lor, ea va continua să lucreze de acasă săptămâna viitoare, rămânând în contact permanent cu Departamentul (de Stat) şi cu alte oficialităţi. Abia aşteaptă să se întoarcă la birou cât mai repede', a adăugat Reines.
Secretarul de stat al SUA a constatat că are un virus stomacal la sfârşitul săptămânii trecute şi a fost nevoită să-şi anuleze o călătorie în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord.

 




Ultimele Stiri
abonare newsletter