Actualitate

Peste 600 de cadouri au ajuns la pensionarii clujeni

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/19/dsc_8994.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></strong></span></p> <p><strong><span style="font-size: small;">Organizatorii campaniei Nepoți de Crăciun au anunțat că în acest an au reușit cu ajutorul clujenilor și companiilor care s-au implicat, să adune 673 de pachete ce au fost distribuite în Centrele de zi pentru vârstnici și Cluburile Pensionarilor din Cluj-Napoca.</span></strong></p> <p><span style="font-size: small;">.


Astfel, luni, le-au fost acordater pachetele bunicilor din Cluburile Pensionarilor din Grigorescu și Mănăștur, iar marți, acestea au ajuns și la Centrele de pe Horea, St.O.Iosif, Decebal, 21 Decembrie 1989, Traian Vuia si Aurel Vlaicu. Acțiunea s-a încheiat astăzi, prin distribuirea cadourilor pentru pensionarii de la Clubul de pe Pasteur.


Asociația „Magic People” este o organizație non-profit care își dorește prin proiecte de genul „Nepoți de Crăciun” să își aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici. Fondatorul Asociației este Cristian Gog – clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012.


Citește și:



Cadouri de Crăciun pentru vârstnicii clujeni

Cadouri pentru bătânii uitați ai Clujului

Ultimele Stiri
abonare newsletter