Actualitate

Cadouri de Crăciun pentru vârstnicii clujeni

<p><strong><span style="font-size: small;"><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/18/download.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul Emil Boc, împreună cu Cristian Gog, au dus, marţi, la Centrul de zi pentru vârstnici nr.2  de pe strada Decebal nr. 21, pachetele pregătite de voluntarii implicaţi în campania „Nepoţi de Crăciun”.

În cadrul campaniei s-au adunat peste 600 de pachete cu alimente, dulciuri şi fructe. Primarul i-a felicitat pe organizatorii campaniei pentru acţiunea lor prin care au adus bucurie bătrânilor de la centru. „Acesta este o acţiune de suflet pentru noi prin care am putut oferi puţină bucurie de sărbători bunicilor, bătrânilor Clujului. S-au strâns peste 600 de pachete. Îi felicit încă o dată pe iniţiatorii acestui proiect, ne pot considera parteneri şi pentru anul viitor!”, a declarat Emil Boc.


Primarul le-a făcut vârstnicilor o urare specifică zonei Răchiţele, iar bătrânii de la centru au cântat colinde pentru cei care le-au adus darurile. „Urarea pe care le-am făcut-o acum o făceam când eram mic şi mergeam cu steaua”,  a spus Boc.




Ultimele Stiri
abonare newsletter