Actualitate

Realegerea lui OBAMA, dovada că grupul Bilderberg NU CONDUCE lumea

<div /> <p /><strong /><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/07/bobama_69323600.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: right; margin: 2px 5px;" />În ultimele luni, adepții teoriilor conspiraționiste l-au dat drept câștigător sigur al alegerilor prezidențiale din SUA pe rebublicanul Mitt Romney, rivalul lui Barack Obama. Motivul: a participat la reuniunea din 2012 a misteriosului și selectului CLUB BILDERBERG, despre care s-ar spune că ar conduce lumea din umbră, scrie realitatea.mobi.

Grupul Bilderberg, cel mai select şi influent club din lume, s-a reunit în Statele Unite între 30 mai şi 3 iunie, iar adepții teoriilor conspiraționiste au susținut imediat că motivul întâlnirii a fost alegerea următorului președinte al Statelor Unite.


De ani buni, Grupul Bilderberg este privit drept o organizație misterioasă și elitistă care ar conduce lumea din umbră.

Fiindcă la întâlnirea Bilderberg de anul acesta a participat și Mitt Romney, adepții teoriilor conspiraționiste l-au dat drept favorit la câștigarea alegerilor electorale.


În condițiile în care nu Mitt Romney, ci Barack Obama a câștigat aceste alegeri, mitul creat în jurul clubului Bilderberg începe să se destrame. Desigur, cei mai înverșunați pasionați de conspirații vor putea spune că este de fapt o strategie înșelătoare atent ticluită, pentru ca membrii Bilderberg să-și "curețe" imaginea și să poată controla din nou lumea departe de ochii atenți ai presei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter