Actualitate

Umbră de doliu peste o grădină zoologică. A rămas fără mascotă după un incident bizar și tragic

Un incident bizar a zguduit o grădină zoologică. Circumstanțele morții mascotei iubite de toți sunt învăluite în mister.

A murit Karen, o femelă de struț de la Grădina Zoologică Topeka. Foto: Topeka Zoo / X A murit Karen, o femelă de struț de la Grădina Zoologică Topeka. Foto: Topeka Zoo / X

 

 


Karen, o femelă de struț de la Grădina Zoologică Topeka, iubită de toți vizitatorii, a murit săptămâna trecută după ce a furat și înghițit cheile unui membru al personalului.

 

Circumstanțele morții lui Karen sunt învăluite în mister. Nimeni nu știe cum a reușit struțul să scape din țarc și să pună „mâna” pe cheie. Unii spun că a fost un act de inteligență și viclenie, o dovadă a curiozității nesățioase a lui Karen. Alții susțin că a fost un accident nefericit.


Moartea lui Karen a provocat o undă de tristețe în rândul personalului grădinii zoologice și al vizitatorilor. Era o pasăre blândă și prietenoasă, care aducea bucurie tuturor celor care o întâlneau, anunță New York Times.

Doliu la Grădina Zoologică Topeka: Moartea misterioasă a lui Karen

Karen avea cinci ani. Era una dintre mascotele parcului, foarte iubită de vizitatori și de personalul care o îngrijea.


„Atât oaspeții, cât și personalul avea legături profunde cu ea, fiind fascinați de comportamentul ei amuzant și jucăuș”, au scris cei de la Topeka Zoo & Conservation Center, de lângă Kansas City.

CITEȘTE ȘI:
Nu lăsați copiii nesupravegheați! O fetiță de 8 ani a fost mușcată de un lup, la Grădina Zoologică din Sibiu

După ce a înghițit cheile, Karen a fost eutanasiată și „a murit în brațele personalului”.


Struț de la Grădina Zoologică Topeka moare după ce a înghițit chei

Grădina zoologică a precizat pe rețelele de socializare că a desfășurat o anchetă și că intenționează să „ia măsuri adecvate împotriva membrului echipei implicat”. 

De asemenea, grădina zoologică va stabili noi protocoale pentru a preveni evenimente similare în viitor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a fost muşcat de un tigru la Grădina Zoologică din Bârlad. Victima a ajuns la spital

abonare newsletter