Actualitate

Tragic. O femeie a murit într-un incendiu de locuință, în Moldovenești.

Incendiu cu final tragic în comuna clujeană Moldovenești, unde o femeie a murit în urma incendiului ce i-a cuprins locuința.

O femeie din localitatea clujeană Moldovenești a murit în urma unui incendiu ce i-a cuprins casa/Foto: ISU Cluj O femeie din localitatea clujeană Moldovenești a murit în urma unui incendiu ce i-a cuprins casa/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați, în seara zilei de sâmbătă, în localitatea Stejăriș, comuna Moldovenești, unde a izbucnit un incendiu într-o casă de locuit.

 


Până la sosirea forțelor de intervenție focul a fost stins de către proprietari, fiind afectate bunurile din două încăperi. 

Din păcate, o femeie a fost găsită moartă în casă de echipajele de intervenție sosite la fața locului. Echipajele SMURD și ale Ambulanței au fost nevoite să constate decesul acesteia. 


„Totodată, în interiorul locuinței a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 80 de ani, fără semnale vitale. Echipajele SMURD și SAJ, alocate la fața locului, au constatat că aceasta prezintă rigiditate cadaverică, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare în acest caz”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din Gilău. Flăcările s-au extins, iar pompierii s-au luptat mai bine de 5 ore cu ele. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter