Actualitate

Incendiu la o casă din Gilău. Flăcările s-au extins, iar pompierii s-au luptat mai bine de 5 ore cu ele. FOTO

Un incendiu a cuprins în noaptea de 16 aprilie, o casă din Gilău. Flăcările s-au extins.

Incendiu în Gilău/ Foto: ISU Cluj Incendiu în Gilău/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu a cuprins în noaptea de 16 aprilie, o casă din Gilău. 

 


Incendiul se manifesta la mai multe imobile dintr-o gospodărie ce totalizau o suprafață de 400 metri pătrați și se extinsese la acoperișul unei case învecinate, cu pericol să se extindă și la o a treia casă de locuit din apropiere.

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, Punctul de Lucru Florești, respectiv Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit, un grajd și o bucătărie de vară din localitatea Gilău. Alerta a venit în jurul orei 00:30 și a anunțat faptul că incendiul se manifesta la mai multe imobile dintr-o gospodărie ce totalizau o suprafață de 400mp și se extinsese la acoperișul unei case învecinate, cu pericol să se extindă și la o a treia casă de locuit din apropiere. Trei cai au fost evacuați din grajd. 


Pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor secundare ale incendiului, mai bine de 5 ore, fiind împiedicată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Doi cai au murit în urma incendiului, aceștia nu au mai fi putut scoși la timp din grajdul cuprins de flăcări”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiile de vegetaţie în Europa în 2023, printre cele mai grave din acest secol

Incendiu într-un apartament din Florești. Un bărbat a primit îngrijiri medicale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter