Actualitate

Dragoste la prima... inteligență artificială! A folosit ChatGPT și a găsit 5.000 de potriviri pe Tinder

A demonstrat că dragostea poate fi găsită și în era inteligenței artificiale. El a reușit să obțină peste 5.000 de potriviri pe Tinder și să-și găsească soția cu ajutorul unui chatbot bazat pe AI, numit ChatGPT.

Aplicația Tinder pe telefon, sursă: pexels.com Aplicația Tinder pe telefon, sursă: pexels.com

 

 


Povestea lui Alexander Zhadan, un tânăr inginer software din Moscova, a început în 2022, când a decis să folosească inteligența artificială pentru a-și facilita căutarea dragostei pe Tinder. 

 


El a programat ChatGPT să analizeze mii de profiluri, filtrându-le nu doar pe baza preferințelor estetice, ci și pe baza intereselor și valorilor comune, notează Il Messaggero.

Din cele 5.239 de profiluri găsite, 353 au fost selectate pentru interacțiuni mai aprofundate.


Dragoste virtuală: 5.000 de potriviri pe Tinder cu ajutorul AI!

 

ChatGPT a reușit să selecteze 353 de profiluri promițătoare, cu care a inițiat conversații și a organizat chiar și întâlniri. Deși au existat și mici dificultăți, cum ar fi repetarea de întrebări sau promisiuni neautorizate, Zhadan a reușit să perfecționeze algoritmul și să îmbunătățească eficiența conversațiilor.

După 12 întâlniri, Zhadan a decis să înceapă o relație exclusivă cu Karina Vyalshakaeva. 
 


Când i-a dezvăluit Karinei că a folosit un chatbot în primele lor conversații, ea a fost surprinsă, dar intrigată. Urmând un sfat de la ChatGPT, Zhadan a organizat o excursie în Asia, unde a decis să o ceară în căsătorie.
 

Cei doi se vor căsători pe 3 august. Povestea lui Zhadan demonstrează că inteligența artificială poate fi un instrument util în căutarea dragostei, dar este important să fie utilizată cu discernământ și responsabilitate.

CITEȘTE ȘI:

Dragostea este în aer. Zodiile care vor rămâne împreună cu partenerul de cuplu pe viață.

Ultimele Stiri
abonare newsletter