Actualitate

Bărbat de 72 de ani din Cluj-Napoca, dat dispărut. A plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors.

Un bărbat de 72 de ani din Cluj-Napoca este dat dispărut. Acesta a plecat voluntar de acasă și nu a revenit până în prezent.

Bărbat de 72 de ani din Cluj-Napoca, dat dispărut.  Sursă foto: IPJ Cluj Bărbat de 72 de ani din Cluj-Napoca, dat dispărut. Sursă foto: IPJ Cluj

 

 


UPDATE ORA 16.32: „A fost depistat în municipiul Cluj-Napoca. Nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.

 


Un bărbat de 72 de ani din Cluj-Napoca este dat dispărut. Acesta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.    

Luni, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că duminică, în jurul orei 10.00, PRUNEAN IOAN, în vârstă de 72 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.    


SEMNALMENTE– înălțime aproximativă - 1,70m, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcat cu articolele vestimentare din fotografia atașată. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112,  a precizat IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii continuă să caute un bărbat DISPĂRUT din 2014! În urmă cu 8 ani acesta a venit la Cluj să-și caute un loc de muncă. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter