Actualitate

Vreme frumoasă și maxime de 34 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme frumoasă și temperaturi peste normalul datei din calendar, luni, astfel că valorile termice vor depăși 30 de grade Celsius. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru luni, 15 aprilie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Prognoza meteo pentru luni, 15 aprilie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Luni, 15 aprilie, vremea va fi extrem de caldă, cu temperaturi în prag de caniculă. După amiaza valorile termice vor atinge 34 de grade Celsius în sud-vestul Olteniei și 24 de grade pe litoral. 

 


Cerul va fi preponderent senin, cu înnorări temporare și averse în zona de nord a țării, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte, dar și local în nord-vestul teritoriului.

În zona Transilvaniei vremea se menține plăcută, cu temperaturi în creștere, dar și înnorări locale și averse slabe spre seară. 


CITEȘTE ȘI: 
Vremea se răcește în Cluj-Napoca. Se întorc ploile și temperaturile scad și cu 20 de grade Celsius.

În Cluj, maxima zilei va fi de 29 de grade Celsius, temperaturi cu mult peste cele specifice la jumătatea lunii aprilie, iar minimele se vor situa între 10-11 grade Celsius. Astfel, vremea va fi extrem de călduroasă, cu intesificări moderate ale vântului și un cer preponderent senin și șanse reduse de precipitații.

De marți însă vremea se schimbă treptat, iar valorile termice scad de la o zi la alta, astfel că maximele vor ajunge joi la 8 grade Celsius, iar ploile își vor face simțită prezența. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea se răcește în Cluj-Napoca. Se întorc ploile și temperaturile scad și cu 20 de grade Celsius.

Ultimele Stiri
abonare newsletter