Actualitate

Bărbat strivit de o placă de beton, în Borșa. A ajuns în stare critică la spital. FOTO

Un bărbat a ajuns în stare critică la spital după ce a fost strivit de o placă de beton, în Borșa.

Un bărbat a ajuns în stare critică la spital după ce a fost strivit de o placă de beton/ Foto: ISU Cluj Un bărbat a ajuns în stare critică la spital după ce a fost strivit de o placă de beton/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un bărbat a ajuns în stare critică la spital după ce a fost strivit de o placă de beton, în Borșa.

 


Potrivit ISU Cluj, bărbatul ar fi fost strivit de placa de beton în timpul unor lucrări de reamenajare a acesteia, aflată în gospodăria proprie.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru a sprijini echipajele medicale în acordarea asistenței medicale de urgență unui bărbat strivit de o placă de beton. Cel mai probabil evenimentul s-a produs pe timpul unor lucrări de reamenajare a unei plăci din beton, aflată în gospodăria proprie.


La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SAJ și unul SMURD, unde au găsit un bărbat cu multiple traumatisme, în stare de conștiență și necooperant.

Bărbatul a primit asistență medicală de urgență la fața locului, fiind apoi transportat la spital, în stare critică, pentru acordarea îngrijirilor medicale.”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei oameni au murit într-o avalanşă puternică în Elveţia. O persoană a fost rănită. VIDEO

Bărbat din Bonțida, rănit grav. Și-a prins piciorul într-un motocultor. A ajuns la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter