Actualitate

Temperaturi în scădere și ploi în mai multe regiuni ale țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme închisă și temperaturi în ușoară scădere în mai multe regiuni ale țării, cu înnorări locale și ploi.

Prognoza meteo pentru joi, 4 aprilie/Foto: depositphotos.com Prognoza meteo pentru joi, 4 aprilie/Foto: depositphotos.com

 

 


Un scurt episod de răcire a vremii este anunțat de meteorologi, astfel că joi, 4 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de normalul acestei date. 

 


Cerul va avea înnorări locale, cu precădere în zona de nord-vest și centru, iar în celelalte regiuni acestea vor fi temporare. Va ploua în Crișana, Maramureș, Transilvania și izolat în rest. În zona montană se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în regiunile sud și sud-vestice, dar şi în cele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 24 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade Celsius. 

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse crescute de precipitații în prima parte a zilei, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Și vineri, vremea se va menține mohorâtă, cu câteva averse de ploaie, mai ales dimineața, însă pe parcursul zilei soarele va încălzi mai puternic, astfel că maximele zilei vor ajunge la 18 grade Celsius. 


Finalul săptămânii vine cu valori termice în creștere, între 21-24 de grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Temperaturi în creștere și maxime de 23 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter